ÅRE.2011.v3!!!

ÅRE!!!! En hel vecka har vi snart varit här, jag och Hanna, och helt AWESOME har det varit!! Skidåkning i olika doser varje dag och sysselsatta hela tiden! Från början sa vi till varandra att vi tar det lugnt kvällarna för att vara först upp i backen varje morgon...det gick nästan bra, haha!

Söndag förra veckan, 16 januari, ringde klockan 04:.45 och dags att ta sitt pickopack och gå till tåget som skulle ta oss till Hässleholm, Stockholm, Åre! Lunchstopp i Stockholm där även underbaraste föräldrarna mötte upp oss och bjöd på mat och var allmänt mysiga! Framme i Åre sent på kvällen och vi somnade rätt fort.

Måndagen, trodde liftarna öppnade 09:00...de öppnade 09:30. Så nog var vi först upp! Den dagen... Underbar skidåkning, Afterski på Fjällgården och allt detta med Elin och hennes vänner via skolan i Norrköping. Very nice! Kvällen var vi bortbjudna till dem, så vi hann duscha och äta innan det var dags att gå igen. Vi hittade nästan till deras stuga direkt. Vi märkte senare dagar, då vi kom på bättre vägar att gå, att vi förmodligen gått världens omväg första kvällen. Trevlig kväll och trevligt folk!

Tisdag, strålande solsken och en hel del åk både för oss själva och med Elin och gänget. Ingen afterski, men hem och vila för att orka gå på förfest och sen Bygget med Elin och resten, haha. Full fart!! Mycket skojig dag med fantastiska skidbackar och härlig kväll med mycket dans!

Onsdag, ännu mera skidor!!! Även denna dag bar benen bra och nya skidorna är ännu bättre! Kvällen, förfest med Hannas polare Alex, som säsongar här i Åre, och med hans vänner, för att sen gå vidare ut till Dippan. Otroligt rolig kväll! Vi blev uppskrivna åp VIP-listan så in gratis och före alla andra i kön, och gratis drink! Jag klagar inte, hehe. Mycket, mycket dans med alla möjliga människor och kul var det! Det blev en seeeeeen kväll!

Torsdag, börjar bli måttligt seg i benen men vi åkte så länge vi orkade innan vi mötte upp Elin en stund för att säga hej då till henne, då det var dags för dem att åka tillbaka till Norrköping. Det blev en kort skiddag och efter första halvlek i handbolls-VM för herrar på TV, sov i alla fall jag som en klubbad säl. Tror jag lyckades sova ca 12 timmar den natten...

Fredag, igår, plusgrader och snöblandat regn i luften...mindre kul...vi kämpade tappert i backen men gav upp runt lunch. Hem för att äta och slappa framför TVn. Dock visade det sig att några som vi känner från skolan, som vart här samtidigt, skulle på afterski på Bygget. Spontant beslutar vi att gå dit för att komma ut lite och skoj var det! Härlig musik, bra drag och trevligt folk! Kvällen blev rätt lugn och i missförstånd med Alex, som vi skulle följa med på någon random fest hos några, var vi bara ute en kort säng för att sen störta i säng.

Lördag, idag, oh som jag har kämpat i backarna idag! Det hade ju snöat hela natten igår och hela dagen idag, så det låg säkert 2 dm nysnö i backarna. Mjölksyran kom snabbt och trött som få var jag, men vi åkte tills liftarna stängde ändå. Fast...vi hade ett mindre stopp på säkert någon timme då Hanna åkte bort sig i skogen när jag valde den pistade sidan och hon backen som låg i skogen. Tur ska man ha och båda hade fungerande mobiler och hade kontakt hela tiden. Till slut återfann vi varandra igen. Kvällen har varit lugn och behaglig. Överväger att städa lite och sen krypa ner i sängen framför TVn.

Imorgon är det sista skidåkningsdagen, men vi hinner åka hela dagen innan vi måste åka! Vi får till och med behålla stugan så vi kan duscha innan vi måste gå till tåget. Very nice!

Ja, nä, detta var en kort sammanfattning av veckan! Kul har det varit och jag ser redan fram emot nästa skidresa!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0