Ny bloggsida!

Så där ja, bara så alla vet så har jag nu BYTT BLOGGSIDA!


Numera hittar ni mig på:

ccmalmgren.blogspot.com


Som sagt, så ni inte missar det. Jag har BYT BLOGGSIDA!

Haha, puss och kram på er!



Fantastisk helg med Elli!

Så för att snabbt summera förra veckan kan jag säga att det inte blev någon träning...förkylningen sa ifrån. Jag var på föreläsning, läste lite och spenderade nog mycket tid att titta på serien "Glee". Men den är fantastisk! Helt klart nya favoriten. Det handlar om en show kör på high school. Och dem är SÅ BRA!!! Önskar jag var med i en sån kör...

Detta var tisdag, onsdag och torsdagen spenderades till att städa lägenheten. Åkte även till Maxi och inhandlade mat inför helgen, då jag haft besök av Elli, min ledarkompis på Idrelägrena! Hon kom hit sent på torsdags kvällen. Vi satt uppe och snackade och planerade lite för upplägget av helgen.

Fredag blev det Köpenhamn. Det regnade här i Helsingborg på förmiddagen, men det slutade efter ett tag och vi chansade på att åka. Och vi hade uppehåll ända tills vi skulle vända hemåt. Tur! Väl i Köpenhamn strosade vi längs Ströget som sen övergick i Nyhavn.






Lunch blev det på ett mysigt litet ställe mitt i smeten på Ströget, med riktig hamburgare innan vi gick vidare längs vattnet bort till lilla sjöjungfrun. Mycket promenerande samtidigt som vi började spåna idéer för sommarens Idreläger. Kul grej, vi hade inget papper men två pennor. På restaurangen frågade vi efter papper, men de påstod att de inte hade något. Dock hade vi sett att de hade papper över bordsduken, vilken de förmodligen skulle byta ut mellan varje gäst, så vi frågade om vi fick använda det. Det fick vi!





Väl hemma igen lagade vi middag och bakade kladdkaka. Den vita chokladgrädden som vi skulle ha till fick vi vispa för hand, då jag är elvisplös...det tog freaking 1½ timmar att vispa ihop den och någonstans i processen började den klumpa ihop sig!!! Ge upp vet ingen av oss vad det betyder, så vi fortsatte vispa och tillslut började klumparna likna en mer sammanhängande smet och grädde. Nog att det smakade bra till slut, men nästa morgon...var den stenhård...



Vilket för mig vidare till lördagen som började med att vi strosade runt här i Helsingborg. En liten sväng förbi chokladbutiken där jag jobbar, för Elli ville se det, och varsin chokladbit på vägen ut. Innan vi hoppade på bussen ut till Väla satte vi oss på en bänk utanför Rådhuset och njöt i solskenet. Klarblå himmel och plusgrader. Det var underbart! Väl ute i Väla införskaffade jag mig i protest en elvisp! Behövde ju en ändå och bättre läge än detta får man leta efter, haha. Sen blev det även en liten tur till själva Väla Centrum där vi kollade lite rea och åt en liten lunch.







Hemma igen och vi åt middag, duschade och gjorde ny chokladgrädde. Den här gången blev det mycket bättre och tog endast två minuter att vispa till! Gott som inget annat festade vi återigen till med efterrätt, kladdkaka med vit chokladgrädde och rårörda hallon, framför ett avsnitt av Glee. Fram mot sent gick vi ner till baren Tapaz och umgicks där, träffade på samma gäng från förre veckan och gick sen vidare med dem till Tivoli för att dansa hela natten lång! Både jag och Elli gav upp ungefär samtidigt och kom med nöd och näppe hem (inte för att vi var packade utan för att vi bara var så himla trötta, sömniga) och sov sen som två klubbade sälar.





På söndagen hade vi ställt klockan på 11:00 för att inte sova bort hela dagen...vi kollade på Glee istället, haha! Löjligt bra den är! Sen efter kl 17:00 gick jag med Elli till busshållplatsen för att vinka hej då. Måste säga att helgen har varit helt underbar!! Har haft SÅ kul!!!

Idag har jag läst lite, varit på föreläsning i Lund och även sjungit i kören här i Helsingborg. Imorgon är tanken att jag ska träna i gymmet, för nu är förkylningen inte alls lika jobbig. Bara lite lite snuva kvar och det får man stå ut med!! Kan inte hålla mig borta från gymmet längre!

Man tusen tack Elli, för en alldeles fantastisk helg!! Det får vi göra igen, SNART!!!




Förkyld..?

Ja, jag tror jag har åkt på en riktig förkylning nu... Tidigare var det bara lite lätt hosta och retlig i halsen, men nu har jag utvecklat en snuva också. Fast den är egentligen inte så farlig, låter nog värre än det är. Bihålorna är nog lite svullna så jag låter mer täppt i näsan än jag egentligen är (och känner mig). Får se om jag kan träna ikväll ändå!

För att lite snabbt återberätta resten av min fantastiska helg, lördag innebar träning på förmiddagen (vilket nu i efterhand har resulterat i en sån där mysig träningsvärk i magen igen (awesome!). Efter dusch och lunch åkte jag till Väla för att hälsa lite på Nathalie som jobbar där, på Carlings. Självklart lurade hon på mig kläder också, men jag blev nöjd, haha. På vägen ut påpekade Nathalie att jag skulle ut samma kväll, vilket hennes arbetskollega Anna (som jag träffat varenda gång jag vart där och pratat med) blev avundsjuk på. Så jag bjöd med henne! Efter en middag hemma gick jag över till henne och drack lite öl och snackade strunt. Mycket trevligt! Senare mötte vi upp Madde och två tjejer till, Johanna och Isabell. Men då vi ville till olika ställen skiljdes vi åt ganska snabbt, haha. Madde och de andra satt på Stinsen samtidigt som jag och Anna satt på Tapaz, för att sen fortsätta till Tempel då vi gick till Tivoli. Vi hittade ett kul gäng på Tapaz som vi gick vidare med och hade en mycket rolig kväll på Tivoli. Vi var där till stängning...(04:00), haha!

Söndagen blev mycket lugn då jag inte hade sovit särskilt mycket. Försökte tappert att läsa kursboken i sociologin men misslyckades rätt ordentligt. På kvällen åkte jag över hem till Nathalie och umgicks och slökollade på film. Mycket trevligt!

Igår försökte jag återigen läsa i boken och det gick väl sådär då också...åkte senare ner till Lund för en föreläsning mellan kl 15-17, för att sen åka tillbaka till Helsingborg och gå direkt till kören. Trots en smärre förkylning gick det rätt bra att sjunga.

Dagens morgon har tillägnats tvättande av kläder. Äntligen! Senast mina kläder tvättades var hemma i Täby, precis innan jag skulle åka tillbaka hit ner efter jul, haha! Två veckor efter jul, en vecka Åre och en vecka efter...desperat behov av att tvätta? JA!! Gick upp 06:40...tvättiden börjar egentligen 06:00 men det är ju bara omänskligt! Hinner ändå. Snart är allt klart. Underbara känsla! Resten av dagen ska jag möta upp Saya, en tjej i klassen, för att läsa och plugga tillsammans på Campus. Man har väl börjat inse att det är rätt lönlöst att plugga hemma...finns lite för många saker som distraherar. Förhoppningsvis kan jag avsluta dagen med ett träningspass i gymmet sen! Får se hur dagsformen är.



RSS 2.0